پروژه کارآفرینی آموزشگاه علمی آزاد

دسته بندي : کارآفرینی » خدماتی و آموزشی
پروژه کارآفريني آموزشگاه علمي آزاد در 28 صفحه ورد قابل ويرايش


1- 1 مقدمه :

رشد سريع جمعيت در دهه هاي 1350 و 60 موجب تغيير در ساختار جمعيتي کسور گشته است به گونه اي که جمعيت ايران به جوان ترين جمعيت در ميان ملل جهان شده است. در عين حال اين موضوع موجب بروز برخي مشکلات در ساختار اجتماعي مانند رشد بي رويه متقاضيان کار از سويي و جذب سهم عمده اي از بودجه کشور به امور جاري نظير تأمين بهداشت و آموزش همگاني از ديگر سو شده است که اين اثر نيز به نوبه خود سبب افت در روند رو به رشد زير ساختهاي عمراني و صنعتي و به تبع آن افزايش نرخ بيکاري شده است.

از ديگر سو خيل جمعيت جوياي کار به منظور مقابله با معضل بيکاري، روي به مدرک گرايي آورده و تنها راه اشتغال مناسب را در ادامه تحصيل و راه يابي به مراکز آموزش عالي يافته اند. در اين رهگذر، آزمون ورودي دانشگاه هاي کشور اهميتي فزاينده يافته است، به نحوي که حساسيت زياده از حد دانش آموزان و خانواده ها به اين مسئله موجب شده است عده زيادي افراد فاقد تخصص هاي مرتبط، گام به وادي آموزي دروس براي داوطلبان آزمون سراسري نهند و در اين ميان به کسب منافع خود بپردازند.

با اين اوصاف، آموزرشگاه هاي آزاد علمي مي توانند ضمن استفاده از نيروهاي تحصيلکرده و داراي صلاحيت، به آموزش واقعي داوطلبان بپردازند.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

احداث آموزشگاه علمي آزاد



محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

آموزرشگاه هاي آزاد علمي مي توانند ضمن استفاده از نيروهاي تحصيلکرده و داراي صلاحيت، علاوه بر پاسخ گويي به نيازهاي آموزشي داوطلبان، سهمي در اشتغال فارغ التحصيلان دانشگاهي داشته و بازده مناسبي نيز از اين فعاليت اقتصادي-فرهنگي ببرند. ضمن اينکه با افزايش نسبت دختران در ميان داوطلبان ورود به دانشگاه ها به بيش از نيمي از کل داوطلبان، احداث آموزشگاه هاي آزاد علمي دخترانه در قالب تعاوني هاي بانوان داراي توجيه مناسب اقتصادي خواهد بود.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و علمي جامعه ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در آموزش داوطلبان و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .





1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 15 نفر ميباشد .



تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

کنکور (به فرانسوي:‎Concours ‏) نام آزموني براي سنجش داوطلبان ورود به دانشگاه ها است. اين آزمون در ايران، چين، ژاپن و برخي کشورهاي ديگر که در آنها رقابت بيشتري براي ورود به دانشگاه وجود دارد برگزار مي‌گردد.

کنکور افغانستان

کنکور افغانستان که هر سال توسط وزارت تحصيلات عالي براي ورد به دانشگاه‌هاي اين کشور برگزار ميگردد و هزاران نفر از علاقه مندان در اين آزمون بزرگ اشتراک نموده و فقط يک گروه محدودي به دانشگاه‌ها جذب ميگردند. امتحان کنکور افغانستان داراي 160 سوال بوده و 360 نمره دارد و شامل موضوعات ذيل ميباشد:

رياضيات ( حساب، الجبر، هندسه و مثلثات)
علوم طبيعي (فزيک، کيمياو بيولوژي)
علوم ديني و اجتماعي (دينيات، تاريخ و جغرافيه)
السنه و معلومات عمومي (دري، پشتو و بخش معلومات عمومي و ذهني)

وب سايت کانکور

و براي کمک براي علاقه مندان اين آزمون و در اختيار قرار دادن مواد درسي و رهنمايي هاي کنکور بطور رايگان ويب سايت www.kankor.com توسط احمد فهيم توخي ايجادگرديده است. براي معلومات بيشتر از ويب سايت ديدن نماييد www.kankor.com

کنکور در ايران
کنکور سراسري

در ايران سازمان سنجش آزمون کشور که سازماني تحت نظر وزرات علوم،سازمان تحقيق اجتماعي است متولي برگزاري کنکور براي ورود به دانشگاه هاي دولتي است. اين آزمون در هر سال يک بار در ماه تير برگزار مي‌گردد و در حال حاضر (سال1386) به صورت يک مرحله‌اي و براي پنج گروه آزمايشي علوم رياضي و فني، علوم تجربي، ، علوم انساني، زبانهاي خارجه و هنر بطور جداگانه برگزار مي‌شود.



اصلاحيه جواز تاسيس :

1- ارسال درخواست متقاضي توسط سازمان علوم و فناوري شهرستان (متقاضي) به مديريت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبيرخانه در مورد تغييرات مديريت ضمن بررسي اصلاحيه صادر و به اطلاع اداره تخصصي ميرساند.

3- دبيرخانه در موردي که نياز به کارشناسي تخصصي دارد درخواست را به اداره تخصصي جهت بررسي و اعلام نظر ارجاع مي دهد.

4- اداره تخصصي پس از بررسي وتائيد به دبيرخانه صدور مجوز ارجاع ميدهد.

5- دبيرخانه صدور مجوز پس از تائيد مدير اقدام به صدور اصلاحيه جواز تاسيس نموده و رونوشت آنرا به بخشهاي ذيربط ارسال مي نمايد.



تعريف:

پروانه بهره برداري مجوزي است که پس از اتمام عمليات ساختمان و تاسيسات جهت آموزش بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه صنايع تبديلي و تکميلي بخش علوم و فناوري صادر مي گردد.



صدور پروانه بهره برداري :

1- تکميل فرم درخواست پروانه بهره برداري توسط متقاضي و تائيد و ارسال آن توسط سازمان علوم و فناوري شهرستان به مديريت.

2- ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز جهت بازديد کارشناسان (کارشناس تخصصي و کارشناس نواحي صنعتي و کارشناس توليد) با هماهنگي روساي ادارات تخصصي.

3- تائيد رئيس اداره تخصصي و ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذيربط.

5- تهيه پيش نويس پروانه بهره برداري و تائيد مديريت.

6- صدور پروانه بهره برداري و ارسال رونوشت به بخشهاي ذيربط.



گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از آموزشگاه علمي آزاد

بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از آموزشگاه علمي آزاد به بررسي سيستم ها و روش هاي آموزشي موجود در آموزشگاه پرداختيم و سيستم مديريت و ... مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش آموزش نيز که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي يکي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در آموزش ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .
دسته بندی: کارآفرینی » خدماتی و آموزشی

تعداد مشاهده: 1631 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 28

حجم فایل:444 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: